Lichte bedrijfswagens

Lichte bedrijfswagens

Wilt u een afspraak maken?

Wij zijn uw totaalpartner

Heeft u al een account?

Wij zijn uw totaalpartner

Met onze AST Track & Trace applicatie heeft u permanent overzicht over uw wagenpark, objectlocaties en afgelegde routes, ritregistratie, kilometerregistratie, inroostering en urenstaten.

Ritregistratie

De AST Track & Trace applicatie geeft permanent real time inzicht in de ritten die uw voertuigen maken. In samenspraak met uw chauffeurs optimaliseert u zo routes en voorkomt u onnodige kosten.

Bestuurdersidentificatie

Deze optie binnen het AST Track & Trace systeem biedt de perfecte bestuurders- en passagiersregistratie. Gebruikers van voertuigen melden zich voordat ze wegrijden aan met behulp van een unieke persoonlijke sleutel. Zo heeft u als beheerder altijd zicht op het gehele wagenparkgebruik.

Startblokkering

Een combinatie van sleutelaanmelding en startblokkering is een interessante beveiligingsoptie voor voertuigen. Zonder geldige aanmelding blijft de startblokkering actief en wil het voertuig niet starten. Zo kan ongeautoriseerd voertuiggebruik voorkomen worden.

Track & trace

Car sharing

Car sharing is een ideale oplossing voor een efficiënt gebruik van uw voertuigen. Met deze optie binnen het AST Track & Trace systeem kunnen meerdere mensen gebruik maken van een voertuig. Het is vooral ook toepasbaar binnen de autoverhuurbranche.

Communicatie via Garmin

In ieder type voertuig kan optioneel de juiste Garmin navigatieapparatuur op het AST Track & Trace systeem aangesloten worden. Vanaf dat moment is het navigatieapparaat “connected” met het bedrijf en kunnen kantoormedewerkers en chauffeurs eenvoudig en veilig met elkaar communiceren, bijvoorbeeld in het geval van een routewijziging.

lichte bedrijfswagens