Airco

Behoefte aan airco in uw voertuig?

Wij hebben een vestiging in Dedemsvaart, Deurne, Dronten, Hardenberg, Lelystad, Nijverdal, en Vriezenveen. Gebruik de knop rechts om een afspraak te maken.

Airco

Voor het plaatsen van een airco in uw camper, caravan of vrachtwagen zijn er meerdere opties mogelijk.

Dakunits

Airco voor op het dak is de meest ruimtebesparende montageoptie. Bij deze units wordt de warme lucht aangezogen en afgekoeld, terwijl de gekoelde lucht op natuurlijke wijze omlaag stroomt.
De dakunits zijn speciaal ontworpen voor montage in een standaard dakluik (40x40cm). In de meeste gevallen vervangt de airco een bestaand dakluik.
AST levert ook dakairco units mét een dakluik erin geïntegreerd. Hierdoor blijft het daglicht hetzelfde als voorheen, maar nu met koele lucht van de airco.

Onder-de-bank- airco

Voor de Camper en caravan is een onder-de-bank-airco ook heel geschikt.
De luchtstroom wordt via drie uitlaatopeningen gelijkmatig verdeeld. Deze openingen kunnen naar wens in het voertuig worden gepositioneerd, waardoor er een goede verdeling van de koele lucht is.
Een ander voordeel is dat er minder dakbelasting is, hiermee blijven de buitenafmetingen het zwaartepunt van de camper of caravan onveranderd.

Split-Airco

Speciaal voor de vrachtwagens is er de splitairco. Hierbij wordt het CoolAir-systeem gecombineerd met een verdamperunit.
Hierbij is er keuze om de verdamperunit te monteren aan de achterwand van de cabine. En een andere optie is een superplatte dakunit op de vrachtwagen.
Welke airco het best bij u past? Dat is afhankelijk van o.a. de grootte van uw caravan of camper. Of van de situatie van uw vrachtwagen.

Kom daarom langs, en de medewerkers van AST adviseren u graag over welke airco het beste bij uw voertuig past.